Za čišćenje u kućanstvu Ispis E-mail
Za čišćenje u kućanstvu
Stranica 2

AS Unibad

 

Univerzalno sredstvo za čišćenje sanitarija učinkovito čisti i uklanja vodeni kamenac s keramičkih, kromiranih i emajliranih površina. Njegova primjena ne oštećuje tretiranu površinu. Sadrži komponentu za poliranje, tako da je površina nakon ispiranja blistavo čista i sjajna. Proizvod je učinkovit na vertikalnim i kosim površinama zahvaljujući posjedovanju snažnog adhezijskog efekta. Budući da je uvijek vidljiv dio na kojem je pjena nanesena, omogućena je znatna ušteda vremena i proizvoda.

 
Pakiranje: 

AS Unibad 500 ml - transportno pakiranje 12 kom

AS Grill

 


Sredstvo u obliku pjene koje predstavlja izvrsno rješenje za čišćenje zamašćenih i prljavih pećnica, grilova i roštilja. Sadrži komponentu koja, uz pomoć prskalice, stvara bogatu i čvrstu pjenu jednako učinkovitu na vertikalnim i kosim površinama. Posjeduje snagu dubokog prodiranja u masne naslage na svim površinama koja osigurava njihovu učinkovitu razgradnju. Njegova primjena nije pogodna za čišćenje predmeta od aluminija i cinka.

 
Pakiranje: 

AS Grill 500 ml - transportno pakiranje 12 kom

 

AS Staklo

 


Tekuće sredstvo s antistatičkim djelovanjem idealno je za učinkovito čišćenje svih staklenih površina, prozora, autostakala, zrcala, TV ekrana, monitora i drugih površina. Prilikom primjene ne ostavlja tragove te ne zahtijeva mukotrpna brisanja tretiranih površina. 

 

Pakiranje: 

AS Staklo 500 ml, prskalica - transportno pakiranje 12 kom
AS Staklo 500 ml, refil - transportno pakiranje 12 kom
AS Staklo 5 000 ml, refil - transportno pakiranje 2 kom