Novosti iz Meteora Ispis E-mail

CITYLIGHT KAMPANJA
lipanj 2008.

Početkom mjeseca lipnja pristupili smo oglašavanju na visokoestetiziranom mediju citylight panoa u gradu Đakovu. U tu svrhu izrađena su kreativna i prepoznatljiva idejno-grafička rješenja naših lider proizvoda marke AS i FLUX koja smo oglasili na 11 citylight površina u gradu Đakovu.

PROMOTIVNA AKCIJA “Novi as samo za vas!“
svibanj 2008.

Tijekom mjeseca svibnja pokrenuli smo promotivnu akciju linije proizvoda za čišćenje u kućanstvu marke AS “Novi as samo za vas!“.
Kao temeljne ciljeve akcije postavili smo izravno razlikovanje i prepoznavanje od strane kupaca te svaranja ozbiljnije svjesnosti o ovom kvalitetnom brandu. Kako smo navedene proizvode na tržište plasirali u novom ruhu – s novim imenom, pakiranjem, etiketom i poboljšanom formulom, željeli smo javnost pobliže upoznati s navedenim elementima. U tu svrhu pokrenuli smo, uz oglašavanja putem klasičnih medija jumbo panoa i televizije, i aktivnosti na mjestima prodaje. Pritom smo proizvode promovirali putem domišljatih promotivnih privjesnica, koje su svojim specifičnim elementima u funkciji privlačenja pozornosti od strane kupaca te davanja dimenzije osobnosti samom proizvodu.


 Jumbo plakat                                                           TV reklama                  
Novi as samo za vas!